Kalendarium 2019/2020

Det här händer hos oss i år

Om vi är ute på uppdrag så kan man fortfarande boka bord eller beställa catering hos oss på Flammans Skafferi.
Hör bara av er med frågor eller funderingar så ser vi hur vi kan hjälpa er.


September

Även om vi är ute på uppdrag så kan vi hjälpa er med catering mm.
Hör av er med frågor eller funderingar!
Kolla in i kalendern så hittar ni oss även ute på olika event.


13-15 september
Sm i Utomhusmatlagning i Skövde

14-15 september
Vi kokar i alla grytotr på Skördefest på Ås Trädgård .
Öppet hela helgen !
Kolla in på deras hemsida www.skordefestjh.se

Oktober

Även om vi är ute på uppdrag så kan vi hjälpa er med catering mm.
Hör av er med frågor eller funderingar!
Kolla in i kalendern så hittar ni oss även ute på olika event.


11-12 oktober
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp i våran vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka 
Vi lovar god vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17 .
Ingen förbokning ! Bara att komma !

14-17 oktober
SM i Mathantverk Högbo Bruk

18-19 oktober
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp i våran vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka 
Vi lovar god vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17 .
Ingen förbokning ! Bara att komma !

25 Oktober 
Abbonerad/reserverad 

26 oktober 
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp i våran vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka 
Vi lovar god vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17 .
Ingen förbokning ! Bara att komma !
 

November

Även om vi är ute på uppdrag så kan vi hjälpa er med catering mm.
Hör av er med frågor eller funderingar!
Kolla in i kalendern så hittar ni oss även ute på olika event.


1-2 november
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka 
Vi lovar god vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17.
Ingen förbokning! Bara att komma!

8-9 november
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka 
Vi lovar god vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17.
Ingen förbokning! Bara att komma!

15-16 november
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka 
Vi lovar god vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17.
Ingen förbokning! Bara att komma!

20 november 
Vålådalen Outdoor event tilsammans med Niki Sjölund , vi kokar i alla grytor på Naturturismforum.

22-23 november
Tjuvsmaka på julmaten hos oss på Flammans Skafferi
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn och lagar lite "julmat" 
Välkommen in i värmen och julstämningen 
Öppet från kl 17.00 
Ingen förbokning!
Bara att komma! 
Varmt välkomna :)

29-30 november
Julbord på Flammans Skafferi
Välkommen in i värmen och julstämningen hos oss på Flammans Skafferi!
Vår personal och våra matvänner har bidragit till julbordet genom att under året plocka bär, frukt, svamp och örter.
Fisken kommer från lokala fiskare.
Kött och grönsaker är hämtat från våra nära småskaliga hållbara jordbruk.
Dessa fantastiska råvaror förädlas och tillagas med respekt och kärlek hos oss på Skafferiet. 
Välkomna till bords och låt er väl smaka!
Boka din plats nu!
Endast 24 platser!

December

Även om vi är ute på uppdrag så kan vi hjälpa er med catering mm.
Hör av er med frågor eller funderingar!
Kolla in i kalendern så hittar ni oss även ute på olika event.


6-7-8 
Vi kokar i alla grytor på Jämtlis julmarknad 

6-7 december 
Julbord på Flammans Skafferi
Välkommen in i värmen och julstämningen hos oss på Flammans Skafferi!
Vår personal och våra matvänner har bidragit till julbordet genom att under året plocka bär, frukt, svamp och örter.
Fisken kommer från lokala fiskare.
Kött och grönsaker är hämtat från våra nära småskaliga hållbara jordbruk.
Dessa fantastiska råvaror förädlas och tillagas med respekt och kärlek hos oss på Skafferiet. 
Välkomna till bords och låt er väl smaka!
Boka din plats nu!
Endast 24 platser !

9 december 
Vi gör julbord till våra pensionärer i Åre kommun
Detta gör vi i sammarbete med 
Svensk Cater
Jämtlandsbryggerier
Principium Viner 
Coop Storlien 
Svenska Handelsfastigheter 
Wänseth buss 
Åre församling
Hamregårdens personal 
Alla frivilliga från våra byar som hjälper till och gör denna kvällen till det bästa vi kan <3

13-14 december
Julbord på Flammans Skafferi!
Välkommen in i värmen och julstämningen hos oss på Flammans Skafferi!
Vår personal och våra matvänner har bidragit till julbordet genom att under året plocka bär, frukt, svamp och örter.
Fisken kommer från lokala fiskare .
Kött och grönsaker är hämtat från våra nära, småskaliga och hållbara jordbruk.
Dessa fantastiska råvaror förädlas och tillagas med respekt och kärlek hos oss på Skafferiet. 
Välkomna till bords och låt er väl smaka!
Boka din plats nu!
Endast 24 platser!

26-29 december
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap. 
Vi kör öppet från kl 15 .
Ingen förbokning! Bara att komma!

31 december
Nyårsafton 
5 rätters nyårsmeny! 
Till priset av 750.-
Hos oss på Flamman jobbar med något vi kallar relationsmat.
Vilket betyder att vi känner bonden, odlaren, jägaren etc. Detta gör att vi har koll på våra råvaror, dess ursprung och behandling. Vår personal och våra matvänner har bidragit till nyårsmenyn genom att under året plocka bär, frukt, svamp och örter. Fisken kommer från lokala fiskare. Kött och grönsaker är hämtat från våra nära, småskaliga och hållbara jordbruk. Dessa fantastiska råvaror förädlas och tillagas med respekt och kärlek hos oss på Skafferiet.
Ett axplock av smaker kommer att finnas i denna meny.
Boka bord ! 
Info@flamman .nu 
För frågoer eller funderingar ring +46-703220818

2020 Januari

Även om vi är ute på uppdrag så kan vi hjälpa er med catering mm.
Hör av er med frågor eller funderingar!
Kolla in i kalendern så hittar ni oss även ute på olika event.


1 januari
Årets första Pizzadag!
Öppnar kl 15.00 - stänger när degen är slut ....

3-4 januari
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 15. 
Ingen förbokning ! Bara att komma!

10-11 januari
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17
Ingen förbokning ! Bara att komma!

17-18 januari
Håller vi stängt då vi är ute på uppdrag 
Välkommen åter!

24-25 januari
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17. 
Ingen förbokning ! Bara att komma!

31 jan - 1 februari
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17.
Ingen förbokning ! Bara att komma!

Februari 2020

Även om vi är ute på uppdrag så kan vi hjälpa er med catering mm.
Hör av er med frågor eller funderingar!
Kolla in i kalendern så hittar ni oss även ute på olika event.


31 jan - 1 februari
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17.
Ingen förbokning ! Bara att komma!

3-8 Februari 
Åre gastronomi week 
För mera info kolla in på www.aregastronomiweek.se 

7 februari
Skafferiets Matbar öppen
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka.
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap
Vi kör öppet från kl 17
Ingen förbokning ! Bara att komma!

8 februari
Skafferiets Matbar öppen
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka.
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap
Vi kör öppet från kl 17
Ingen förbokning ! Bara att komma!

14-15 februari
Skafferiets Matbar öppen
Alla hjärtans dag ! och det skall vi fira !
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka
Vi lovar god vällagad mat och trevligt sällskap
Vi kör öppet från kl 17 .
Ingen förbokning! Bara att komma!

18 februari 
FULLBOKAD 

19 februari
Skafferiets Matbar öppen
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka
Vi lovar god vällagad mat och trevligt sällskap
Vi kör öppet från kl 17.
Ingen förbokning ! Bara att komma!

20 februari
Skafferiets Matbar öppen
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Under dessa dagar kokar Emelie Nielsen i alla grytor tillsammans med oss på Flamman och skapar magiska rätter på råvaror
hämtade ur vårt skafferi!
Emelie ansvarar får köket och verksamheten på restaurang KRUBB i Töreboda som ägs av Norrqvarn Hotell & Konferens i Lyrestad. Hon är även ambassadör för Smaka på Västsverige. Utbildad kock och bagare.
2014 togs guldmedaljen hem med deras regionala kocklag Culinary Team West of Sweden under WM i Luxemburg. Hon brinner för hållbar mat, mathantverk och matens kulturarv, livet i glesbygd och landsbygd samt mat som är bra för både sinnet och kroppen. Lever i dag med sin familj på en gård där dom har små och stora djur både för nöje och mat, med grönsaksland och  naturens skafferi utanför knuten. Är hellre utomhus än inomhus, året runt. Är hon inomhus så hittar ni henne i köket :)
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka
Vi lovar god vällagad mat och trevligt sällskap
Vi kör öppet från kl 14.
Ingen förbokning! Bara att komma!

21 februari
Avsmakningsmeny/gästkock
Emelie Nielsen
Under dessa dagar kokar Emelie i alla grytor tillsammans med oss på Flamman och skapar magiska rätter på råvaror hämtade ur vårt skafferi!
Emelie ansvarar får köket och verksamheten på restaurang KRUBB i Töreboda som ägs av Norrqvarn Hotell & Konferens i Lyrestad. Hon är även ambassadör för Smaka på Västsverige. Utbildad kock och bagare.
2014 togs guldmedaljen hem med deras regionala kocklag Culinary Team West of Sweden under WM i Luxemburg. Hon brinner för hållbar mat, mathantverk och matens kulturarv, livet i glesbygd och landsbygd samt mat som är bra för både sinnet och kroppen. Lever i dag med sin familj på en gård där dom har små och stora djur både för nöje och mat, med grönsaksland och  naturens skafferi utanför knuten. Är hellre utomhus än inomhus, året runt. Är hon inomhus så hittar ni henne i köket :)

Hos oss på Flamman jobbar vi med något vi kallar relationsmat.
Vilket betyder att vi känner bonden, odlaren, jägaren etc. Detta gör att vi har koll på våra råvaror, dess ursprung och behandling. Vår personal och våra matvänner har bidragit till menyn genom att under året plocka bär, frukt, svamp och örter. Fisken kommer från lokala fiskare. Kött och grönsaker är hämtat från våra nära, småskaliga och hållbara jordbruk. Dessa fantastiska råvaror förädlas och tillagas med respekt och kärlek hos oss på Skafferiet.
Ett axplock av smaker kommer att finnas i denna meny.
pris 750.-pp dryck tilkommer 
Boka bord !

22 februari
Avsmakningsmeny/gästkock
Emelie Nielsen
Under dessa dagar kokar Emelie i alla grytor tillsammans med oss på Flamman och skapar magiska rätter på råvaror hämtade ur vårt skafferi!
Emelie ansvarar får köket och verksamheten på restaurang KRUBB i Töreboda som ägs av Norrqvarn Hotell & Konferens i Lyrestad. Hon är även ambassadör för Smaka på Västsverige. Utbildad kock och bagare.
2014 togs guldmedaljen hem med deras regionala kocklag Culinary Team West of Sweden under WM i Luxemburg. Hon brinner för hållbar mat, mathantverk och matens kulturarv, livet i glesbygd och landsbygd samt mat som är bra för både sinnet och kroppen. Lever i dag med sin familj på en gård där dom har små och stora djur både för nöje och mat, med grönsaksland och  naturens skafferi utanför knuten. Är hellre utomhus än inomhus, året runt. Är hon inomhus så hittar ni henne i köket :)

Hos oss på Flamman jobbar vi  med något vi kallar relationsmat.
Vilket betyder att vi känner bonden, odlaren, jägaren etc. Detta gör att vi har koll på våra råvaror, dess ursprung och behandling. Vår personal och våra matvänner har bidragit till menyn genom att under året plocka bär, frukt, svamp och örter. Fisken kommer från lokala fiskare. Kött och grönsaker är hämtat från våra nära, småskaliga och hållbara jordbruk. Dessa fantastiska råvaror förädlas och tillagas med respekt och kärlek hos oss på Skafferiet.
Ett axplock av smaker kommer att finnas i denna meny.
pris 750.-pp dryck tilkommer 
Boka bord !

25 februari
Fettisdag /fastelaven
hemgjorda semlor finns att köpa eller fika hos oss mellan kl 12-16

26 februari
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17.
Ingen förbokning ! Bara att komma!

27 februari
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17.
Ingen förbokning ! Bara att komma!

28-29 februari
Avsmakningsmeny 
Hos oss på Flamman vi jobbar med något vi kallar relationsmat.
Vilket betyder att vi känner bonden, odlaren, jägaren etc. Detta gör att vi har koll på våra råvaror, dess ursprung och behandling. Vår personal och våra matvänner har bidragit till menyn genom att under året plocka bär, frukt, svamp och örter. Fisken kommer från lokala fiskare. Kött och grönsaker är hämtat från våra nära, småskaliga och hållbara jordbruk. Dessa fantastiska råvaror förädlas och tillagas med respekt och kärlek hos oss på Skafferiet.
Ett axplock av smaker kommer att finnas i denna meny.
pris 750.- pp dryck tillkommer
Boka bord!

Mars 2020

Även om vi är ute på uppdrag så kan vi hjälpa er med catering mm.
Hör av er med frågor eller funderingar!
Kolla in i kalendern så hittar ni oss även ute på olika event.


4 mars
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17.
Ingen förbokning ! Bara att komma!

5 mars
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17.
Ingen förbokning ! Bara att komma!

6 mars
Avsmakningsmeny 
Hos oss på Flamman jobbar vi med något vi kallar relationsmat.
Vilket betyder att vi känner bonden, odlaren, jägaren etc. Detta gör att vi har koll på våra råvaror, dess ursprung och behandling. Vår personal och våra matvänner har bidragit till menyn genom att under året plocka bär, frukt, svamp och örter. Fisken kommer från lokala fiskare. Kött och grönsaker är hämtat från våra nära, småskaliga och hållbara jordbruk. Dessa fantastiska råvaror förädlas och tillagas med respekt och kärlek hos oss på Skafferiet.
Ett axplock av smaker kommer att finnas i denna meny.
pris 750.- pp dryck tillkommer
start kl 18.00.
Säkra era platser i tid... Boka bord nu!!!!

7 Mars (Fullbokat)
Avsmakningsmeny 
Hos oss på Flamman jobbar vi med något vi kallar relationsmat.
Vilket betyder att vi känner bonden, odlaren, jägaren etc. Detta gör att vi har koll på våra råvaror, dess ursprung och behandling. Vår personal och våra matvänner har bidragit till menyn genom att under året plocka bär, frukt, svamp och örter. Fisken kommer från lokala fiskare. Kött och grönsaker är hämtat från våra nära, småskaliga och hållbara jordbruk. Dessa fantastiska råvaror förädlas och tillagas med respekt och kärlek hos oss på Skafferiet.
Ett axplock av smaker kommer att finnas i denna meny.
pris 750.- pp dryck tillkommer
start kl 18.00.
Säkra era platser i tid... Boka bord nu!!!!

13-14 mars
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17.
Ingen förbokning ! Bara att komma!

20-21 mars
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17.
Ingen förbokning ! Bara att komma!

27-28 mars
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17.
Ingen förbokning ! Bara att komma!
Vi kokar i alla grytor!

April 2020

Även om vi är ute på uppdrag så kan vi hjälpa er med catering mm.
Hör av er med frågor eller funderingar!
Kolla in i kalendern så hittar ni oss även ute på olika event.


2 April
5- rätters middag
Avsmakningsmeny 
Hos oss på Flamman jobbar vi med något vi kallar relationsmat.
Vilket betyder att vi känner bonden, odlaren, jägaren etc. Detta gör att vi har koll på våra råvaror, dess ursprung och behandling. Vår personal och våra matvänner har bidragit till menyn genom att under året plocka bär, frukt, svamp och örter. Fisken kommer från lokala fiskare. Kött och grönsaker är hämtat från våra nära, småskaliga och hållbara jordbruk. Dessa fantastiska råvaror förädlas och tillagas med respekt och kärlek hos oss på Skafferiet.
Ett axplock av smaker kommer att finnas i denna meny.
pris 550.- pp dryck tillkommer
Boka bord!

3 April
5- rätters middag
Avsmakningsmeny 
Hos oss på Flamman jobbar vi med något vi kallar relationsmat.
Vilket betyder att vi känner bonden, odlaren, jägaren etc. Detta gör att vi har koll på våra råvaror, dess ursprung och behandling. Vår personal och våra matvänner har bidragit till menyn genom att under året plocka bär, frukt, svamp och örter. Fisken kommer från lokala fiskare. Kött och grönsaker är hämtat från våra nära, småskaliga och hållbara jordbruk. Dessa fantastiska råvaror förädlas och tillagas med respekt och kärlek hos oss på Skafferiet.
Ett axplock av smaker kommer att finnas i denna meny.
pris 550.- pp dryck tillkommer
Boka bord!


4 April 
Ole A Hagen Auran från Eineberget på Skatval kokar i alla grytor tillsammans med oss på Flamman.
Kolla in hans Facebook för att se hans kokkonst som han gör på sitt ställe i Skatval 
Vi ser fram emot att koka tillsammans med Ole :) 
Meny og vin meny er 2000kr, for å bekrefte plassene må dere betale til vipps 547362 Einberget 
Vinmeny 1000kr betales 4 april. Kun meny 1000kr betales ved booking

8 April
Skafferiets Matbar öppen
Vi eldar upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka
Vi lovar god vällagad mat och trevligt sällskap
Vi kör öppet från kl 17 .
Ingen förbokning ! Bara att komma !

9-10 April Skärtorsdag och långfredag 
Påskmiddag
Avsmakningsmeny med påskens smaker
Hos oss på Flamman jobbar vi med något vi kallar relationsmat.
Vilket betyder att vi känner bonden, odlaren, jägaren etc. Detta gör att vi har koll på våra råvaror, dess ursprung och behandling. Vår personal och våra matvänner har bidragit till menyn genom att under året plocka bär, frukt, svamp och örter. Fisken kommer från lokala fiskare. Kött och grönsaker är hämtat från våra nära, småskaliga och hållbara jordbruk. Dessa fantastiska råvaror förädlas och tillagas med respekt och kärlek hos oss på Skafferiet.
Ett axplock av smaker kommer att finnas i denna meny.
pris 750.- pp dryck tillkommer
start kl 19.00.
Säkra era platser i tid... Boka bord nu!!!!

11 April Påskafton 
Denna dagen gästar Selin Kiazim Flammans Skafferi ! 
Selin väljer råvaror från vårt skafferi och tillsammans kokar vi i alla grytor  
Vi kommer köra en avsmakningsmeny med smaker får Selins och vårt kök ! 
Börjar kl 19.00 
Säkra era platers i tid  Boka bord ! 
Pris 850.- pp dryck tillkommer 
För mera info ang Selin 
kolla in på deras hemsida för mer info : www.oklava.co.uk
Selin Kiazim found a love of cooking at an early age and draws inspiration from her Turkish-Cypriot heritage. She is passionate about communal eating and encouraging food discussions at the table. She is a finalist in the 2017 series of Great British Menu.
Selin worked for acclaimed chef Peter Gordon at The Providores in Marylebone. She later became head chef at Kopapa in Covent Garden before taking up residency at Trip Kitchen in Haggerston.
Varmt välkomna !


17 April
Skafferiets Matbar öppen
Vi eldar upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka
Vi lovar god vällagad mat och trevligt sällskap
Vi kör öppet från kl 17 .
Ingen förbokning ! Bara att komma ! Drop in!

18 April 
Skafferiets Matbar öppen
Vi eldar upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka
Vi lovar god vällagad mat och trevligt sällskap
Vi kör öppet från kl 17 .
Ingen förbokning ! Bara att komma ! Drop in !

24-25 April 
Skafferiets Matbar öppen
Vi eldar upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka
Vi lovar god vällagad mat och trevligt sällskap
Vi kör öppet från kl 17 .
Ingen förbokning ! Bara att komma ! Drop in !


 

Maj

Även om vi är ute på uppdrag så kan vi hjälpa er med catering mm.
Hör av er med frågor eller funderingar!
Kolla in i kalendern så hittar ni oss även ute på olika event.

Juni

Även om vi är ute på uppdrag så kan vi hjälpa er med catering mm.
Hör av er med frågor eller funderingar!
Kolla in i kalendern så hittar ni oss även ute på olika event.

Juli

Även om vi är ute på uppdrag så kan vi hjälpa er med catering mm.
Hör av er med frågor eller funderingar!
Kolla in i kalendern så hittar ni oss även ute på olika event.

Augusti

Även om vi är ute på uppdrag så kan vi hjälpa er med catering mm.
Hör av er med frågor eller funderingar!
Kolla in i kalendern så hittar ni oss även ute på olika event.


28-29-30 augusti
SVAMPUTFLYKTER
Följ med ut bland Storliens skogar och fjäll och lär dig om svamp och ätliga växter. Vi plockar svamp och växter och lär oss hur vi tillreder dessa. Det äts lunch, fikas och kanske väljer du till en femrätters svampmiddag på kvällen. Tillsammans med Niki Sjölund och Lena Flaten ger vi oss ut på jakt efter svamp och ätbara växter. För mer info klicka här.

September

Även om vi är ute på uppdrag så kan vi hjälpa er med catering mm.
Hör av er med frågor eller funderingar!
Kolla in i kalendern så hittar ni oss även ute på olika event.