Kalendarium 2020

Det här händer hos oss i år

Om vi är ute på uppdrag så kan man fortfarande boka bord eller beställa catering hos oss på Flammans Skafferi.
Hör bara av er med frågor eller funderingar så ser vi hur vi kan hjälpa er.


Januari

Även om vi är ute på uppdrag så kan vi hjälpa er med catering mm.
Hör av er med frågor eller funderingar!
Kolla in i kalendern så hittar ni oss även ute på olika event.


1 januari
Årets första Pizzadag!
Öppnar kl 15.00 - stänger när degen är slut ....

3-4 januari
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 15. 
Ingen förbokning ! Bara att komma!

10-11 januari
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17
Ingen förbokning ! Bara att komma!

17-18 januari
Håller vi stängt då vi är ute på uppdrag 
Välkommen åter!

24-25 januari
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17. 
Ingen förbokning ! Bara att komma!

31 jan - 1 februari
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17.
Ingen förbokning ! Bara att komma!

Februari 2020

Även om vi är ute på uppdrag så kan vi hjälpa er med catering mm.
Hör av er med frågor eller funderingar!
Kolla in i kalendern så hittar ni oss även ute på olika event.


31 jan - 1 februari
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17.
Ingen förbokning ! Bara att komma!

3-8 Februari 
Åre gastronomi week 
För mera info kolla in på www.aregastronomiweek.se 

7 februari
Skafferiets Matbar öppen
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka.
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap
Vi kör öppet från kl 17
Ingen förbokning ! Bara att komma!

8 februari
Skafferiets Matbar öppen
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka.
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap
Vi kör öppet från kl 17
Ingen förbokning ! Bara att komma!

14-15 februari
Skafferiets Matbar öppen
Alla hjärtans dag ! och det skall vi fira !
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka
Vi lovar god vällagad mat och trevligt sällskap
Vi kör öppet från kl 17 .
Ingen förbokning! Bara att komma!

18 februari 
FULLBOKAD 

19 februari
Skafferiets Matbar öppen
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka
Vi lovar god vällagad mat och trevligt sällskap
Vi kör öppet från kl 17.
Ingen förbokning ! Bara att komma!

20 februari
Skafferiets Matbar öppen
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Under dessa dagar kokar Emelie Nielsen i alla grytor tillsammans med oss på Flamman och skapar magiska rätter på råvaror
hämtade ur vårt skafferi!
Emelie ansvarar får köket och verksamheten på restaurang KRUBB i Töreboda som ägs av Norrqvarn Hotell & Konferens i Lyrestad. Hon är även ambassadör för Smaka på Västsverige. Utbildad kock och bagare.
2014 togs guldmedaljen hem med deras regionala kocklag Culinary Team West of Sweden under WM i Luxemburg. Hon brinner för hållbar mat, mathantverk och matens kulturarv, livet i glesbygd och landsbygd samt mat som är bra för både sinnet och kroppen. Lever i dag med sin familj på en gård där dom har små och stora djur både för nöje och mat, med grönsaksland och  naturens skafferi utanför knuten. Är hellre utomhus än inomhus, året runt. Är hon inomhus så hittar ni henne i köket :)
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka
Vi lovar god vällagad mat och trevligt sällskap
Vi kör öppet från kl 14.
Ingen förbokning! Bara att komma!

21 februari
Avsmakningsmeny/gästkock
Emelie Nielsen
Under dessa dagar kokar Emelie i alla grytor tillsammans med oss på Flamman och skapar magiska rätter på råvaror hämtade ur vårt skafferi!
Emelie ansvarar får köket och verksamheten på restaurang KRUBB i Töreboda som ägs av Norrqvarn Hotell & Konferens i Lyrestad. Hon är även ambassadör för Smaka på Västsverige. Utbildad kock och bagare.
2014 togs guldmedaljen hem med deras regionala kocklag Culinary Team West of Sweden under WM i Luxemburg. Hon brinner för hållbar mat, mathantverk och matens kulturarv, livet i glesbygd och landsbygd samt mat som är bra för både sinnet och kroppen. Lever i dag med sin familj på en gård där dom har små och stora djur både för nöje och mat, med grönsaksland och  naturens skafferi utanför knuten. Är hellre utomhus än inomhus, året runt. Är hon inomhus så hittar ni henne i köket :)

Hos oss på Flamman jobbar vi med något vi kallar relationsmat.
Vilket betyder att vi känner bonden, odlaren, jägaren etc. Detta gör att vi har koll på våra råvaror, dess ursprung och behandling. Vår personal och våra matvänner har bidragit till menyn genom att under året plocka bär, frukt, svamp och örter. Fisken kommer från lokala fiskare. Kött och grönsaker är hämtat från våra nära, småskaliga och hållbara jordbruk. Dessa fantastiska råvaror förädlas och tillagas med respekt och kärlek hos oss på Skafferiet.
Ett axplock av smaker kommer att finnas i denna meny.
pris 750.-pp dryck tilkommer 
Boka bord !

22 februari
Avsmakningsmeny/gästkock
Emelie Nielsen
Under dessa dagar kokar Emelie i alla grytor tillsammans med oss på Flamman och skapar magiska rätter på råvaror hämtade ur vårt skafferi!
Emelie ansvarar får köket och verksamheten på restaurang KRUBB i Töreboda som ägs av Norrqvarn Hotell & Konferens i Lyrestad. Hon är även ambassadör för Smaka på Västsverige. Utbildad kock och bagare.
2014 togs guldmedaljen hem med deras regionala kocklag Culinary Team West of Sweden under WM i Luxemburg. Hon brinner för hållbar mat, mathantverk och matens kulturarv, livet i glesbygd och landsbygd samt mat som är bra för både sinnet och kroppen. Lever i dag med sin familj på en gård där dom har små och stora djur både för nöje och mat, med grönsaksland och  naturens skafferi utanför knuten. Är hellre utomhus än inomhus, året runt. Är hon inomhus så hittar ni henne i köket :)

Hos oss på Flamman jobbar vi  med något vi kallar relationsmat.
Vilket betyder att vi känner bonden, odlaren, jägaren etc. Detta gör att vi har koll på våra råvaror, dess ursprung och behandling. Vår personal och våra matvänner har bidragit till menyn genom att under året plocka bär, frukt, svamp och örter. Fisken kommer från lokala fiskare. Kött och grönsaker är hämtat från våra nära, småskaliga och hållbara jordbruk. Dessa fantastiska råvaror förädlas och tillagas med respekt och kärlek hos oss på Skafferiet.
Ett axplock av smaker kommer att finnas i denna meny.
pris 750.-pp dryck tilkommer 
Boka bord !

25 februari
Fettisdag /fastelaven
hemgjorda semlor finns att köpa eller fika hos oss mellan kl 12-16

26 februari
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17.
Ingen förbokning ! Bara att komma!

27 februari
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17.
Ingen förbokning ! Bara att komma!

28-29 februari
Avsmakningsmeny 
Hos oss på Flamman vi jobbar med något vi kallar relationsmat.
Vilket betyder att vi känner bonden, odlaren, jägaren etc. Detta gör att vi har koll på våra råvaror, dess ursprung och behandling. Vår personal och våra matvänner har bidragit till menyn genom att under året plocka bär, frukt, svamp och örter. Fisken kommer från lokala fiskare. Kött och grönsaker är hämtat från våra nära, småskaliga och hållbara jordbruk. Dessa fantastiska råvaror förädlas och tillagas med respekt och kärlek hos oss på Skafferiet.
Ett axplock av smaker kommer att finnas i denna meny.
pris 750.- pp dryck tillkommer
Boka bord!

Mars 2020

Även om vi är ute på uppdrag så kan vi hjälpa er med catering mm.
Hör av er med frågor eller funderingar!
Kolla in i kalendern så hittar ni oss även ute på olika event.


4 mars
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17.
Ingen förbokning ! Bara att komma!

5 mars
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17.
Ingen förbokning ! Bara att komma!

6 mars
Avsmakningsmeny 
Hos oss på Flamman jobbar vi med något vi kallar relationsmat.
Vilket betyder att vi känner bonden, odlaren, jägaren etc. Detta gör att vi har koll på våra råvaror, dess ursprung och behandling. Vår personal och våra matvänner har bidragit till menyn genom att under året plocka bär, frukt, svamp och örter. Fisken kommer från lokala fiskare. Kött och grönsaker är hämtat från våra nära, småskaliga och hållbara jordbruk. Dessa fantastiska råvaror förädlas och tillagas med respekt och kärlek hos oss på Skafferiet.
Ett axplock av smaker kommer att finnas i denna meny.
pris 750.- pp dryck tillkommer
start kl 18.00.
Säkra era platser i tid... Boka bord nu!!!!

7 Mars (Fullbokat)
Avsmakningsmeny 
Hos oss på Flamman jobbar vi med något vi kallar relationsmat.
Vilket betyder att vi känner bonden, odlaren, jägaren etc. Detta gör att vi har koll på våra råvaror, dess ursprung och behandling. Vår personal och våra matvänner har bidragit till menyn genom att under året plocka bär, frukt, svamp och örter. Fisken kommer från lokala fiskare. Kött och grönsaker är hämtat från våra nära, småskaliga och hållbara jordbruk. Dessa fantastiska råvaror förädlas och tillagas med respekt och kärlek hos oss på Skafferiet.
Ett axplock av smaker kommer att finnas i denna meny.
pris 750.- pp dryck tillkommer
start kl 18.00.
Säkra era platser i tid... Boka bord nu!!!!

13-14 mars
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17.
Ingen förbokning ! Bara att komma!

20-21 mars
Skafferiets Matbar öppen 
Vi tänder upp vår vedeldade stenugn!
Kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. 
Vi lovar god, vällagad mat och trevligt sällskap 
Vi kör öppet från kl 17.
Ingen förbokning ! Bara att komma!



25 mars 
Pizza för take away från kl 18.00 

26 mars 
Pizza för take away från kl 19.00 

27 mars

Fredag Flammans Bar och Mat öppet från kl 17.00
Bordsbeställning
1:a  sittning 17.00
2:a sittning 19.30
1bord finns för drop in 

Fredagens meny

Våra surdegspizzor från vedugnen
Ring oss så berättar vi vilka pizzor vi har +46-(0)70-287 06 52

                          *
Rödbetor från Trappnäs gård på olika vis
Vilda geten från Åsberget, bakad vitkål, honungsvinegrette, valnötter, sockerpäron.
Add on :
Salta biten på Älg
Varmrökt röding
Vegetariskt

                           *
Chokladbit med solroskärnor-torkade lingon och rabarber -mera choklad
                           *
Flammans sorbet eller glass
Alla rätter kan medtages som take away

 
Spesial Take away denna helgen 
Ost och chark bricka
Perfekt för 2 personer

Salladsost från Skärvången-Grön fermenterad tomat
Blå Ädel från Skärvången- Svartvinbärsmarmelad
Blenda från Oviken- Hjortron
Stekt brie från skärvången med honung och rostade solroskärnor

Pastrami på Glada grisar- Saltgurka -picklels
Varmrökt älgkött- Inlagda plommon
Lufttorkad älg/fjällko korv- inlagd lök -svamp
Paté på tupp-gris-älg -lamm- Picklad rödbeta
Surdegsknäcke
Allt detta för endast 
295.-
Ost och chark brickan måste förbeställas minst 1 dag innan
Maila in din beställning på info@flamman.nu


Något sött och gott

Chokladbit med solroskärnor-torkade lingon och rabarber  och mera choklad
35 .-
Flammans sorbet eller glass
35.-

Vi har även nybakad surdegsbröd gjord på hantverksmjöl
55.-


Hoppas vi ses!
Varmt välkomna !

#supportlocal




 

April 2020

Även om vi är ute på uppdrag så kan vi hjälpa er med catering mm.
Hör av er med frågor eller funderingar!
Kolla in i kalendern så hittar ni oss även ute på olika event.




Detta händer denna veckan (v 14) på Flammans Skafferi !
Vi eldar upp i vedugnen och kör på med våra grymma surdegspizzor och Take away meny

Onsdag 1 april
Pizza för take away från kl 18.00

Fredag 3 april
Flammans Bar och Mat öppet från kl 17.00
Bordsbeställning ring +46-70 322 08 18
1:a  sittning 17.00
2:a sittning 19.30
1 bord finns för drop in

För take away
Ring oss så berättar vi vilka pizzor vi har
+46-(0)70-287 06 52

Helgens take away meny (måste förbeställas 1 dag innan )

3 rätters meny till priset av 350.-

Förrätt:
Mustig soppa gjord på vinterrötter toppad med örtolja och rostade pumpakärnor serveras med vårt surdegsbröd.

Varmrätt :
Helstekt biff av älg från Rensjön , serveras med fjällkofett confiterade rotfrukter,  krossad mandelpotatis från Trappnäs Gård, grillad spetskål, sås på älgben, kryddpepparkokt äpple och lingon , saltgurka gjord på gurka från Meråker,

Dessert:
Bakad eco-choklad med kaffeganache, plommon från Hell trädgård kokta med kardemumma,
syrad grädde

Pizza Kit :
110:-
Alla pizzor  har :
mozzarella- Blenda ost från Oviken, örtsallad, örtolja , balsamico.

Välj mellan :
1: Skinka på glada grisar -picklad rödlök - chiliolja- tomatsås

2: Varmrökt älgkött, pepparrotsås, inlagda rotfrukter, lingon- tomatsås

3: Massa goa grönsaker , kimchi, rödbetor , vilda geten ost från Åsberget,
potatis från Trappnäs
syrad grädde- rostade pumpakärnor

4: Rökt fjällfisk- picklad fänkål- stekt grönkål- svampmajo (gjord på svamp från storlien)
syrad grädde

Alla våra toppingar kommer från hållbara producenter och förädlas av oss på Flamman
Pizzadegen kommer från Klövsjö Stenugnsbageri.

Ost och chark bricka 295:-
Lagom till 2 personer
Salladsost från Skärvången-
Grön fermenterad tomat gjord på råvara
från Trappnäs gård             
Blå Ädel från Skärvången
Flammans Svartvinbärsmarmelad
Blenda ost(50% får 50% ko) från Oviken-
Hjortron från Storlien
Stekt brie från skärvången-
Med honung från Hell trädgård och rostade ekologiska solroskärnor
Pastrami på Glada grisar från Gustaphssons-
Flammans Saltgurka och picklels på råvara från Ås Trädgård
Flammans varmrökta älgkött-
Inlagda plommon plockade i Hell trädgård
Flammans Lufttorkad älg/fjällko korv-
Inlagd lök, taggsvamp och trattkantarell
Paté på grannens tupp-glad gris-älgkalvslever -lammlever från Forsa fjäll lantbruk-
Picklad rödbeta på råvara från Trappnäs gård
Flammans Surdegsknäcke
Bakad på hantverksmjöl i  vedugn



Ost och chark, pizza kit  och trerättersmeny måste förbeställas 1 dag innan

Maila in din beställning på info@flamman.nu eller ring  +46-(0)-70-322 08 18

Så här tänker vi på Flammans Skafferi angående Corona viruset!
Det sker stora förändringar från dag till dag och timme till timme i vår bransch nu.
Vi följer kontinuerligt utvecklingen och alla råd från myndigheterna.
Vi har tillgänglig handsprit för gäster och anställda
Vi har extra ofta städning på alla gemensamma förvaringsanläggningar, såsom dörrhandtag etc.
- Servering tar alla förebyggande åtgärder när det gäller mat och livsmedelssäkerhet.
Hoppas vi ses!
Varmt välkomna !  #supportyourlocal






​​​​Hej på er allihopa!

Påskerbjudande !
Under påsken kommer vi att ha stängt restaurangen
MEN vi kommer inte sluta laga mat!
Här skall det kokats i alla grytor!!
Här och hållbart producerad #relationsmat 😇
Här kommer ett påskerbjudande som ni inte vill missa !!!

Påsk ”låda” Take away från Flammans Skafferi
895.-lagom till 2-3 pers

Trevlig Nesselsoppa med tempererad eko-ägg och rostade solroskärnor
*
Fjällfisk på jämtska- löksalsa potatisroyale
Matjesröra med ramslök och creme fraiche
Löksill med granskott och rosepeppar - mandelpotatis med smör
Kryddstekta ägg med krispig vårsallad

*
Slarvsylta på älg och glad gris- rödbetor -picklade senapsfrön
Paté på grannens tupp-älgkalvslever och lammlever från Forsa fjäll-lantbruk-vår egen äppelgelé smaksatt med mynta- picklade havtorn
Varmrökt älgkött på älg från Rensjön- potatissallad med ört-vinegrette
Skafferiets lufttorkade Älg och fjällkokorv - Fermenterad grön tomat gjord
på råvara från Trappnäs gård
Lufttorkad lammbog gjord på råvara från Forsa Fjäll-lantbruk älgörts inlagda sockerpäron från Hell trädgård
Vår egen lufttorkad skinka från Glad gris - Fritata med semitorkad tomat, potatis och lök
Tjälaknul på älg - rostad rotfruktssallad med torkade plommon
*
Lokala ostar från våra fantastiska ystare
Ädla från Skärvången
Blenda från Oviken
Plommon/ kardemumma marmelad
Inlagda plommon med ingefära och älgört
Svartvinbärs marmelad
Rårörda Hjortron
Bär och fruktläder
*
Skafferiets vaniljglass smaksatt med citrus kommer med
jordgubbar från Ås trädgård smaksatt med gatkamomille
*
Påsktryffel med svartavinbär
*
1/2 bröd - surdegsbröd
1/2 bröd frukt och grötbröd
Surdegsknäcke

Måste beställas senast 6/4 för hämtning 9/4
Maila : info@flamman.nu
Eller ring + 46-(0)-70-322 08 18

Denna låda hämtas i första hand hos oss på Flamman mellan kl 15-17.00 9/4

Kan även hämtas kl 15.00 9/4 på parkeringen Vid kabinbanan i Åre 😊

Hör av er med frågor eller funderingar
Välkommen med eran beställning 🐣
Lena, Martin och Roar

Med reservation för ändringar



Programm för kommande veckor uppdateras löpande med hänsyn till Folkhälsomyndigheternas  regler 


 

Maj

Även om vi är ute på uppdrag så kan vi hjälpa er med catering mm.
Hör av er med frågor eller funderingar!
Kolla in i kalendern så hittar ni oss även ute på olika event.

1 maj

På fredagen den 1 maj från kl 17.00  har vi takeaway på pizzor från våran vedeldade stenugn 
Ring oss så berättar vi vilka pizzor vi har
+46-(0)70-287 06 52
Välkommen med din beställning 


Onsdagen 6/5 kör vi öppet våran mat och bar !
Våran vedeldade stenugn är varm från kl 18.00.
Då står det surdegspizzor med grymt goa toppingar på menyn.
Vi har även nya lokala öl i sortimentet! #supportyourlocal
Och vårt trevliga alkoholfria alternativ finns ju alltid 🙂
Takeaway finns också såklart ring på
+46-(0)-70-287-06-52
Varmt välkomna skall ni vara ! 🤗
Vill ni bestalla bord !
Ring +46-(0)70-322-08-18


På fredagen den 8 maj från kl 17.00  har vi takeaway på pizzor från våran vedeldade stenugn 
Ring oss så berättar vi vilka pizzor vi har
+46-(0)70-287 06 52
Välkommen med din beställning 
På fredagen den 1 maj från kl 17.00  har vi takeaway på pizzor från våran vedeldade stenugn 
Ring oss så berättar vi vilka pizzor vi har
+46-(0)70-287 06 52
Välkommen med din beställning 


Onsdagen 13/5 kör vi öppet våran mat och bar !
Våran vedeldade stenugn är varm från kl 18.00.
Då står det surdegspizzor med grymt goa toppingar på menyn.
Vi har även nya lokala öl i sortimentet! #supportyourlocal
Och vårt trevliga alkoholfria alternativ finns ju alltid 🙂
Takeaway finns också såklart ring på
+46-(0)-70-287-06-52
Varmt välkomna skall ni vara ! 🤗
Vill ni bestalla bord !
Ring +46-(0)70-322-08-18


På fredagen den 15 maj från kl 17.00  har vi takeaway på pizzor från våran vedeldade stenugn 
Ring oss så berättar vi vilka pizzor vi har
+46-(0)70-287 06 52
Välkommen med din beställning 

På fredagen den 1 maj från kl 17.00  har vi takeaway på pizzor från våran vedeldade stenugn 
Ring oss så berättar vi vilka pizzor vi har
+46-(0)70-287 06 52
Välkommen med din beställning 


Onsdagen 20/5 kör vi öppet våran mat och bar !
Våran vedeldade stenugn är varm från kl 18.00.
Då står det surdegspizzor med grymt goa toppingar på menyn.
Vi har även nya lokala öl i sortimentet! #supportyourlocal
Och vårt trevliga alkoholfria alternativ finns ju alltid 🙂
Takeaway finns också såklart ring på
+46-(0)-70-287-06-52
Varmt välkomna skall ni vara ! 🤗
Vill ni bestalla bord !
Ring +46-(0)70-322-08-18


På fredagen den 22 maj från kl 17.00  har vi takeaway på pizzor från våran vedeldade stenugn 
Ring oss så berättar vi vilka pizzor vi har
+46-(0)70-287 06 52
Välkommen med din beställning 
På fredagen den 1 maj från kl 17.00  har vi takeaway på pizzor från våran vedeldade stenugn 
Ring oss så berättar vi vilka pizzor vi har
+46-(0)70-287 06 52
Välkommen med din beställning 


Onsdagen 27/5 kör vi öppet våran mat och bar !
Våran vedeldade stenugn är varm från kl 18.00.
Då står det surdegspizzor med grymt goa toppingar på menyn.
Vi har även nya lokala öl i sortimentet! #supportyourlocal
Och vårt trevliga alkoholfria alternativ finns ju alltid 🙂
Takeaway finns också såklart ring på
+46-(0)-70-287-06-52
Varmt välkomna skall ni vara ! 🤗
Vill ni bestalla bord !
Ring +46-(0)70-322-08-18


På fredagen den 29 maj från kl 17.00  har vi takeaway på pizzor från våran vedeldade stenugn 
Ring oss så berättar vi vilka pizzor vi har
+46-(0)70-287 06 52
Välkommen med din beställning 

Söndagen den 31 maj har vi öppet för Morsdagsmeny 
Vi erbjuder er en tre-rättersmeny till priset av 350:- (Vi bjuder Mor på dessert och kaffe) 
50 % rabatt för barn.
Med hänsyn till folkhälsomyndigheternas regler kommer vi att ha begransat med platser.
Vi kommer köra 2 sittningar 
1:a sittningen 16.00
2: sittningen 18.00
Boka era platser på +46-(0)70-322-0818
Varmt välkomna :) 
 

Juni

Även om vi är ute på uppdrag så kan vi hjälpa er med catering mm.
Hör av er med frågor eller funderingar!
Kolla in i kalendern så hittar ni oss även ute på olika event.


Onsdagen 3/6 kör vi öppet våran mat och bar !
Våran vedeldade stenugn är varm från kl 18.00.
Då står det surdegspizzor med grymt goa toppingar på menyn.
Vi har även nya lokala öl i sortimentet! #supportyourlocal
Och vårt trevliga alkoholfria alternativ finns ju alltid 🙂
Takeaway finns också såklart ring på
+46-(0)-70-287-06-52
Varmt välkomna skall ni vara ! 🤗
Vill ni bestalla bord !
Ring +46-(0)70-322-08-18


På fredagen den 5/6 från kl 17.00  har vi takeaway på pizzor från våran vedeldade stenugn 
Ring oss så berättar vi vilka pizzor vi har
+46-(0)70-287 06 52
Välkommen med din beställning 



Onsdagen 10/6 kör vi öppet våran mat och bar !
Våran vedeldade stenugn är varm från kl 18.00.
Då står det surdegspizzor med grymt goa toppingar på menyn.
Vi har även nya lokala öl i sortimentet! #supportyourlocal
Och vårt trevliga alkoholfria alternativ finns ju alltid 🙂
Takeaway finns också såklart ring på
+46-(0)-70-287-06-52
Varmt välkomna skall ni vara ! 🤗
Vill ni bestalla bord !
Ring +46-(0)70-322-08-18

Torsdagen den 11/6 kommer vi att köra live cookalong/Eat art festival  med Bakalite.se 
Mera info ang detta kommer att synas på våran Facebooksida 


Onsdagen 17/6 kör vi öppet våran mat och bar !
Våran vedeldade stenugn är varm från kl 18.00.
Då står det surdegspizzor med grymt goa toppingar på menyn.
Vi har även nya lokala öl i sortimentet! #supportyourlocal
Och vårt trevliga alkoholfria alternativ finns ju alltid 🙂
Takeaway finns också såklart ring på
+46-(0)-70-287-06-52
Varmt välkomna skall ni vara ! 🤗
Vill ni bestalla bord !
Ring +46-(0)70-322-08-18

Onsdagen 24/6 kör vi öppet våran mat och bar !
Våran vedeldade stenugn är varm från kl 18.00.
Då står det surdegspizzor med grymt goa toppingar på menyn.
Vi har även nya lokala öl i sortimentet! #supportyourlocal
Och vårt trevliga alkoholfria alternativ finns ju alltid 🙂
Takeaway finns också såklart ring på
+46-(0)-70-287-06-52
Varmt välkomna skall ni vara ! 🤗
Vill ni bestalla bord !
Ring +46-(0)70-322-08-18




”VILD PLOCKAD” VANDRING 30/6 

Niki Sjölund och Lena Flaten
TISDAGEN DEN 30/6 17.00-19.00

I DITT LOKALA OMRÅDE KAN DET FINNAS ETT HELT SKAFFERI MED ÄTBART SOM VÄXER VILT OCH ÄR HELT GRATIS. VILL DU LÄRA DIG MER? 

EN TUR ÄR CA 2 TIMMAR LÅNG OCH VI KOMMER TALA OM VÄXTER SOM VI STÖTER PÅ LÄNGS TUREN.
HUR DE KAN ANVÄNDAS I MATLAGNING OCH VAD SOM ÄR VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ.
EFTER TUREN FIKAR VI OCH GÅR IGENOM DET VI HITTAT LITE NÄRMARE, SAMT FRÅGESTUND.

VÄLKOMMEN  ATT ANMÄLA DIG:
PRIS :450.- INKL FIKA
BOKA DIN PLATS NU :
Kontakta oss på:
Telefon: +46 (0)703 220 818
E-post: info@flamman.nu




 

Juli

Även om vi är ute på uppdrag så kan vi hjälpa er med catering mm.
Hör av er med frågor eller funderingar!
Kolla in i kalendern så hittar ni oss även ute på olika event.


Onsdagen 1/7 kör vi öppet våran mat och bar !
Våran vedeldade stenugn är varm från kl 18.00.
Då står det surdegspizzor med grymt goa toppingar på menyn.
Alternativ till pizzor kommer att finnas 
Vi har även nya lokala öl i sortimentet! #supportyourlocal
Och vårt trevliga alkoholfria alternativ finns ju alltid 🙂
Takeaway finns också såklart ring på
+46-(0)-70-287-06-52
Varmt välkomna skall ni vara ! 🤗
Vill ni bestalla bord !
Ring +46-(0)70-322-08-18
Denna sommaren 3/7-9/8 kommer vi även att köra SommarCafé med samma röda tråd på råvarusortimentet detta gäller även på dryckessidan.
Med tanke på Corona pandemin så har vi denna sommaren satt upp en tentipi på våran uteplats så man kan sitta ute i större utsträckning
Så nu kan man sitta ute och njuta av fika och kokkaffe eller ett glas efter promenaden i Westerlunds spår på blomsterstigen eller fjällvandringen 

Vissa kvällar kan man boka in sej på vårt ”Edible table” i våran tentipi .
På det Edible table erbjuder vi  :

-Avsmakningsmenyer där det mesta på menyn tillagas över och med öppen eld
-Att Vara delaktig i matlagningen där vi lagar av en råvarukorg som kompletteras med att plocka lite vildplockad till kvällens meny just runt knuten på restaurangen , denna aktivitet passar både vuxna och barn .


Detta är lite av det som kommer hända hos oss i sommar .

När vi kommit halvvägs in i augusti förutom våra vanliga öppettider startar svamp och vildplockad kurser , samt att personalen skördar och konserverar så mycket vi hinner .

Mera om detta uppdateras under hösten!
 

Augusti

Även om vi är ute på uppdrag så kan vi hjälpa er med catering mm.
Hör av er med frågor eller funderingar!
Kolla in i kalendern så hittar ni oss även ute på olika event.




Denna sommaren 3/7-9/8 kommer vi även att köra SommarCafé med samma röda tråd på råvarusortimentet detta gäller även på dryckessidan.
Med tanke på Corona pandemin så har vi denna sommaren satt upp en tentipi på våran uteplats så man kan sitta ute i större utsträckning
Så nu kan man sitta ute och njuta av fika och kokkaffe eller ett glas efter promenaden i Westerlunds spår på blomsterstigen eller fjällvandringen 

Vissa kvällar kan man boka in sej på vårt ”Edible table” i våran tentipi .
På det Edible table erbjuder vi  :

-Avsmakningsmenyer där det mesta på menyn tillagas över och med öppen eld
-Att Vara delaktig i matlagningen där vi lagar av en råvarukorg som kompletteras med att plocka lite vildplockad till kvällens meny just runt knuten på restaurangen , denna aktivitet passar både vuxna och barn .

Detta är lite av det som kommer hända hos oss i sommar .

När vi kommit halvvägs in i augusti förutom våra vanliga öppettider startar svamp och vildplockad kurser , samt att personalen skördar och konserverar så mycket vi hinner .

Mera om detta uppdateras under hösten!


28-29-30 augusti
SVAMPUTFLYKTER
Följ med ut bland Storliens skogar och fjäll och lär dig om svamp och ätliga växter. Vi plockar svamp och växter och lär oss hur vi tillreder dessa. Det äts lunch, fikas och kanske väljer du till en femrätters svampmiddag på kvällen. Tillsammans med Niki Sjölund och Lena Flaten ger vi oss ut på jakt efter svamp och ätbara växter. För mer info klicka här.

September

Även om vi är ute på uppdrag så kan vi hjälpa er med catering mm.
Hör av er med frågor eller funderingar!
Kolla in i kalendern så hittar ni oss även ute på olika event.