Presentkort

Mathantverk med smaker från fjäll, skog och sjö

Friluftsåret 2021- Presentkort

Ge bort ett presentkort Hos oss på Flammans Skafferi !

Här är lite tips på presentkort! Kolla även i våran kalender för olika event/workshops etc 

Eller bestämm en summa som kan disponeras fritt hos oss i restaurangen eller på någon av våra event/aktiviteter
För frågor eller funderingar, tveka inte att höra av er !UTFLYKT VÅREN 2021 - Vildplockat
När snön har smält och det börjar gro anordnar vi en kurs med tema vårväxter och ätbart från naturen. I ditt lokala område finns det ett helt skafferi med ätbara råvaror som växter vilt. Vill DU lära dej mer? Niki Sjölund och Lena Flaten guidar er genom vårens ätbara skafferi. Utflykt med fika 650:- För den som önskar, kan man även anmäla sej till trerätters middag med tema ätbara växter för 650:-
 Datum: När våren kommit, snön har smält och det börjar grönska. Exakt datum läggs ut på hemsida och Facebook till våren.

SVAMPUTFLYKTER 2021
Följ med ut bland skogar och fjäll och lär dig om svamp och ätliga växter. Vi går igenom hur svamp och växter fungerar i naturen och var de växer. Vi går även igenom hur dessa kan användas i matlagning. Det äts lunch, fikas och på kvällen serverar vi en avsmakningsmeny med tema svamp och växter. Svamputflykt: 850:-/pers. inkl lunch tillagat i det fria på lokala råvaror. Svampmiddag: Avsmakningsmeny med råvaran i fokus 950:-/pers.  Datum: Dagliga utflykter och middagar under v 35.

Maila din beställning av presentkort på info@flamman.nu