KALENDARIUM 2025
Det här händer hos oss i år
Hör bara av er med frågor eller funderingar så ser vi hur vi kan hjälpa er.
JANUARI 2025
1 JANUARI
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 13:00.
Läs mer
2 JANUARI
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
3 JANUARI
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
4 JANUARI
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
8 & 10 JANUARI
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
11 JANUARI
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
15 & 17 JANUARI
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
18 JANUARI
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
22 & 24 JANUARI
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
25 JANUARI
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
26 JANUARI
Lär dej baka med surdeg tillsammans med Lina från Jansson bröd
Nu kommer Lina till Storlien och håller en inspirationsdag för dig som vill prova på att baka dina egna surdegsbröd. Det krävs inga förkunskaper men passar även dig som har bakat lite, men är nyfiken på att lära dig lite nytt.
Lina Lundmark har sedan 2012 drivit bageriet Janssons Bröd i Ljusdal, Hälsingland. Bageriet grundades av Linas farfar Gustav Janssons redan på 40-talet. Lina är fjärde generationens bagare då även hennes farfarsfar var bagare.
Janssons Bröd bakar surdegsbröd, bullar, kakor och bakverk som säljs i bageributiken. De bakar också ett delikatessknäcke som skickas till delikatessbutiker, hotell och restauranger runt om i Sverige.
Lina håller även kurser och föreläser.
Vi kommer att prata massor om mjöl och surdeg. Vi sätter degar och bakar ut bröd. Vi kommer under dagen att fika, äta lunch och framför allt smaka på allt vi bakar. När du går hem har du med dig både bröd, surdeg, mjöl och kunskap för att kunna baka ditt egna surdegsbröd.
Pris på kursen 1800.- pp
BOKA HÄR
29 & 31 JANUARI
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
FEBRUARI 2025
1 FEBRUARI
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
5 FERBRUARI
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
7 FEBRUARI
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
8 FEBRUARI GÄSTPEL MED Thomas Leidegård
Denna kvällen kokar vi tilsammans med Thomas Lejdegård i alla grytor och det är relationsmat på alla tallrikar
Under kvällen serveras rätter tillagade på råvaror från vårt skafferi på Thomas och vårt vis.
Denna kvällen vill ni inte missa
Kvällens meny: pris pp 950 .-
Dryckespaket tilkommer
alkoholfritt alternativ finns
Vem är Tomas Lejdegård
Tomas Lejdegård är en 43-årig kock bosatt i Östersund. Han flyttade till Jämtland 2002 för att arbeta på Storulvåns fjällstation, där han introducerades till “slow food”-konceptet av Mattias Grapenfelt. Efter flera säsonger bosatte han sig i Östersund och arbetade på Jazzköket/Saluhallen tillsammans med krögaren Kristoffer Andersson, med fokus på lokala och högkvalitativa råvaror. För närvarande arbetar Tomas på förskolan Knallhatten “I ur och skur”, ett koncept från Friluftsfrämjandet som innebär att barnen vistas utomhus i största möjliga mån. Han lagar även mat utomhus över öppen eld ett par gånger i månaden. Hans ambition är att hans matlagning ska överraska, väcka nyfikenhet samt vara god och hållbar och detta gör han med största bravur !
BOKA HÄR
12 FEBRUARI
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
13 FEBRUARI
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
14 FEBRUARI
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
15 FEBRUARI
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
16 FEBRUARI
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
19 FEBRUARI
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
20 FEBRUARI
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
21 FEBRUARI
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
22 FEBRUARI
Gästspel med Ingela Mårtensson från Osterian af Jämtland
Denna kvällen kokar vi tilsammans med Ingela i alla grytor och det är relationsmat på alla tallrikar
Under kvällen serveras rätter tillagade på råvaror från vårt skafferi förgylls med Ingelas fantastiska ostar.
Denna kvällen vill ni inte missa, möjilgheter för att köpa hennes ostar kommer även att finnas.
Kvällens meny: pris pp 950 .-
Pris inkl Dryckespaket 1595.-
Alkoholfritt alternativ finns
BOKA HÄR
Ingela Mårtensson är en av de drivande krafterna bakom Osterian af Jämtland, en populär osteria och delikatessbutik belägen i Bräcke kommun . Osterian är känt för att erbjuda ett brett sortiment av lokalproducerade ostar och andra delikatesser, med fokus på råvaror från närområdet.
Ingela är inte bara en duktig entreprenör utan även en ambassadör för den jämtländska mathantverkstraditionen. Hennes djupa kunskap om osttillverkning och lokala produkter har gjort Osterian till ett självklart besöksmål för både turister och Östersundsbor som vill uppleva högkvalitativa ostar och delikatesser. Genom att arbeta nära lokala gårdar och småskaliga producenter säkerställer hon att Osterian alltid har det bästa och färskaste på sina hyllor.
Osterian under Ingelas ledning har blivit mer än bara en butik – det är en plats för möten, smakupplevelser och kärlek till hantverket bakom varje ost och produkt.
Ingela har med sin passion för god mat och sitt engagemang för lokalproducerad mat blivit en central figur i Östersunds kulinariska värld.
Ingelas egna ord om sin verksamhet:
Jag har den stora glädjen att få ysta på en fantastisk fin komjölk från Framgårdens kravmärkta gård.
Med ny inspiration & kärlek inleder jag min nya Osteria. Började min ostresa på Eldrimner 2009. En fantastisk utbildning som lärde mig att våga & tro att just jag kunde göra en god ost. Resultatet utmynnade i Tivars Gårdsmejeri som startades från grunden och redan 2011 fick vi fina utmärkelser för våra ostar på SM i Mathantverk. Vid årsskiftet 2014 avslutade jag mitt arbete med Tivars och i fantastiska lokaler på Eldrimner i Ås. Vid årsskiftet 2023-24 fick jag åter igen möjlighet att driva mejeri i egna loklar. Nu gör vi våra ostar på gården i Smååkran, Bräcke kommun. Vi fortsätter i samma anda med kärleksfullt gjorda ostar av mjölk som levereras från Framgården i Skylnäs och Välja Getgård i Kläppe.
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
23 FEBRUARI
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
25 FEBRUARI
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
26 FEBRUARI
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
27 FEBRUARI
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
28 FEBRUARI
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
MARS 2025
1 MARS
Avsmaknings meny med VILDPLOCKAT smak från en plats
Denna kvällen har vi en avsmakningsmeny där Flammans personal och Niki Sjölund har kokat i alla grytor tilsammans,
Temat för kvällen är rätter från deras gemensamma bok
Vildplokat kokboken
Samt skafferiets skörd och höstade råvaror under året med råvaran i fokus
Vi börjar kl 18 och priset på menyn är 950.-
Om man önskar har vi även ett dryckespaket som passar till
Pris inkl dryckespaket 1595:-
alkoholfritt alternativ med våra härgjorda drycker finns självklart att tillgå
Niki Sjölund är uppväxt i södra Lappland med naturen som lekplats. har ett brinnande intresse för naturens råvaror, har även jobbat som kock i många år.För Niki har möjligheten att plocka det som naturen producerar utan hjälp från oss människor nästan blivit en personlig ideologi. våren 2023 släppte Niki och Lena deras gemensamma bok "Vildplockat Kokboken"
BOKA HÄR
2 MARS
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
5 MARS
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
6 MARS
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
7 MARS
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer¨
8 MARS
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
12& 14 MARS
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
15 MARS
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
19 & 21 MARS
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
22 MARS
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
26 & 28 MARS
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
29 MARS
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
APRIL 2025
2 & 4 APRIL
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
5 APRIL
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
9 & 11 APRIL
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
12 APRIL
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
13 APRIL
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
16 & 17 APRIL
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
18 & 19 APRIL
PÅSKMENY på Flammans vis tillagad på Relationsmat från våra matvänner och skafferiets tillgångar till priset av 950.- tillhörande trevliga drycker tillkommer
BOKA HÄR
20 & 21 APRIL
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
23 APRIL
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
24 APRIL
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
25 APRIL
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
26 APRIL
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
30 APRIL
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
MAJ 2025
1 MAJ
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
2 MAJ
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
3 MAJ
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
9 MAJ
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
10 MAJ
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
16 MAJ
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
17 MAJ
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
23 MAJ
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
24 MAJ
Abbonerad
30 MAJ
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
31 MAJ
VILDPLOCKAT VÅRKURS UTFLYKT
I ditt lokala område finns det ett helt skafferi med ätbara växter. Vill DU lära dej mer?
Kursledare: Lena Flaten och Niki Sjölund
Under våren frodas det med ätbart från naturen, allt från blommor, träd, växter och rötter.
Lär dig om vad som finns att plocka ur naturens skafferi under våren.
Niki Sjölund är uppväxt i södra Lappland med naturen som lekplats. har ett brinnande intresse för naturens råvaror, har även jobbat som kock i många år.. 2023 släppte Niki och Lena deras gemensamma bok "Vildplockat Kokboken"
Lena Flaten Kock, krögare och ägare av Flammans skafferi sen 2003, jobbar med relationsmat och vildplockat, där smak av en plats förmedlas i hennes rätter.2023 släppte Niki och Lena deras gemensamma bok "Vildplockat Kokboken"
Samling kl 10.00 vid Flammans Skafferi
Utflykt (Ca 2 timmar) med fika
Utflykt inkl fika 850.-
BOKA HÄR
31 MAJ
MAT OCH BAR MENY
Vildplockat snack och pizza!
Boka din plats på den vildplockade pizzakvällen och bli inspirerad till hur du kan använda det som växer där du bor .
nya kok och smaker i köket när Team Flamman diskar upp pizza och snack med fokus på våren och vildplockat samt relationsmat från våra nära producenter.
Öppet från kl 17.00.
Pris : 550:- pers
BOKA HÄR
Juni 2025
1:a juni : Workshop - vilda växter, bli inspirerad till hur du kan använda vårens växter och hur du tar tillvara på smakerna med olika metoder.
Kursledare: Lena Flaten, Niki Sjölund
Under våren frodas det med ätbart från naturen, allt från blommor, träd, växter och rötter.Att lära sig ta tillvara på dessa och skapa ett skafferi av råvaror till de månader som det växer mindre på är guld värt.
Att ta fram en burk med fermenrterade nesslor eller inkokta tallkottar för att skapa en måltid med, när dessa råvaror inte finns i säsong är underbart
Lär dig om vad som finns att plocka ur naturens skafferi under våren och hur du på olika sätt kan ta tillvara på dessa,
färskt eller hur du kan förädla och spara undan en smak.
Lär dej om hur man tar tillvara på naturens skafferi och hur man använder det i vardagsmaten och till fest
Under denna kursen kommer vi att inspirera och lära ut olika metoder att ta till vara på vårens växter,
samt hur man kan använda dom i vardagsmaten och hur ta tillvara på smakerna så dom kan avnjutas genom året
Vi avslutar kursen med en gemensam måltid och går igenom dagen.
Start kl 10.00 på Flammans Skafferi
2000.- pp
Inkl lunch, fika och middag samt det ni förädlat på kursen
Medtag sköna skor för innomhusbruk
BOKA HÄR
6 JUNI
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
7 JUNI
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
13 JUNI
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
14 JUNI
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
JULI 2025
Under perioden 15 juni - 13 august har vi endast öppet för bokningar och catering.
Ta kontakt på info@flamman.nu för förfrågningar och funderingar
Mvh Personalen på Flamman
AUGUSTI 2025
13 & 15 AUGUSTI
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
16 AUGUSTI
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
20 & 22 AUGUSTI
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
SVAMPUTFLYKT, utelunch och fika med Niki Sjölund och Lena Flaten
Endagars Kurs:
Lördag 23 Augusti
Söndag 24 Augusti
Start kl 10.00 från Flammans Skafferi:
950:-/pers. inkl lunch tillagat i det fria på skafferiets relations råvaror
Följ med Niki Sjölund och Lena Flaten ut bland Storliens skogar och fjäll och lär dig om svamp och ätliga växter.
Vi går igenom hur svamp och växter fungerar i naturen och var de växer.
Vi går även igenom hur dessa kan användas i matlagning.
Det äts lunch, fikas och på kvällen serverar vi en avsmakningsmeny med tema svamp och växter.
Niki Sjölund är uppväxt i södra Lappland med naturen som lekplats. har ett brinnande intresse för naturens råvaror, har även jobbat som kock i många år.. 2023 släppte Niki och Lena deras gemensamma bok "Vildplockat Kokboken"
Lena Flaten Kock, krögare och ägare av Flammans skafferi sen 2003, jobbar med relationsmat och vildplockat, där smak av en plats förmedlas i hennes rätter.2023 släppte Niki och Lena deras gemensamma bok "Vildplockat Kokboken"
23 AUGUSTI
Avsmaknings meny med VILDPLOCKAT smak från en plats: Start 18.00
Denna kvällen har vi en avsmakningsmeny där Flammans personal och Niki Sjölund har kokat i alla grytor tilsammans med temat vildplockat och råvaror från våra hållbara bönder och odlare
Samt skafferiets skörd och höstade råvaror under året med råvaran i fokus
Vi börjar kl 18 och priset på menyn är 950.-
Om man önskar har vi även ett dryckespaket som passar till
Pris inkl dryckespaket 1495:-
alkoholfritt alternativ med våra härgjorda drycker finns självklart att tillgå
BOKA HÄR
24 AUGUSTI
WORKSHOP - SVAMP & VILDA VÄXTER
Kursledare: Lena Flaten, Martin Jonsson , Roar Gladsö
Workshop Svamp och vilda växter MAX 10 personer
Under denna kursen kommer vi att inspirera och lära ut olika metoder att ta till vara på svamp och växter,
samt hur man kan använda dom i vardagsmaten, med Vildplockat kokboken som bas
Vi avslutar kursen med en gemensam middag och går igenom dagen.
Start kl 10.00 på Flammans Skafferi
Kaffe och presetation av dagens program
Vi äter lunch och fika finns att tillgå hela dagen
Vi rensar svamp, torkar örter, svamp, syltar och saftar samt lagar rätter från "Vildplockat kokboken"
Så kvällens middag har självklart vildplockat i alla rätter
2000.- pp
Inkl lunch, fika och middag samt det ni förädlat på kursen
Medtag sköna skor för innomhusbruk
MAX 10 personer
Boka här
27 & 29 AUGUSTI
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
30 AUGUSTI
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
SEPTEMBER 2025
3 & 5 SEPTEMBER
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
6 SEPTEMBER
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
10 & 12 SEPTEMBER
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
13 SEPTEMBER
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
17 & 19 SEPTEMBER
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
20 SEPTEMBER
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
24 & 26 SEPTEMBER
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
27 SEPTEMBER
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
OKTOBER 2025
1 & 3 OKTOBER
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
4 OKTOBER
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
8 & 10 OKTOBER
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
11 OKTOBER
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
15 & 17 OKTOBER
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
18 OKTOBER
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
22 & 24 OKTOBER
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
25 OKTOBER
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
29 & 31 OKTOBER
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
NOVEMBER 2025
1 NOVEMBER
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
5 & 7 NOVEMBER
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
8 NOVEMBER
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
12 & 14 NOVEMBER
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
15 NOVEMBER
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
19 & 21 NOVEMBER
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
22 NOVEMBER
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
26 NOVEMBER
MAT OCH BARVEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
28 NOVEMBER VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
MAT OCH BAR
Öppet från 17:00.
Läs mer
29 - NOVEMBER
JULMENY
På menyn denna är en julinspirerad meny baserad på råvaror från vårt skafferi och
vad som finns att tillgå i säsong kryddad med vildplockad
Detta till priset av 895.- dryck tillkommer
Varmt välkomna
BOKA HÄR
DECEMBER 2025
3 DECEMBER
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
5 DECEMBER
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
6 DECEMBER
JULMENY
På menyn denna är en julinspirerad meny baserad på råvaror från vårt skafferi och
vad som finns att tillgå i säsong kryddad med vildplockad
Detta till priset av 895.- dryck tillkommer
Varmt välkomna
BOKA HÄR
10 DECEMBER
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
12 DECEMBER
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
13 DECEMBER
JULMENY
På menyn denna är en julinspirerad meny baserad på råvaror från vårt skafferi och
vad som finns att tillgå i säsong kryddad med vildplockad
Detta till priset av 895.- dryck tillkommer
Varmt välkomna
BOKA HÄR
19 DECEMBER
MAT OCH BAR MENY JULTEMA
Öppet från 17:00.
Läs mer
20 DECEMBER
JULMENY
På menyn denna är en julinspirerad meny baserad på råvaror från vårt skafferi och
vad som finns att tillgå i säsong kryddad med vildplockad
Detta till priset av 895.- dryck tillkommer
Varmt välkomna
BOKA HÄR
26 & 27 DECEMBER
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
28 & 29 DECEMBER
MAT OCH BAR MENY
Öppet från 17:00.
Läs mer
30 DECEMBER
MAT OCH BAR VEDUGNSBAKADE SURDEGSPIZZOR
Öppet från 17:00.
Läs mer
31 DECEMBER
Vi firar in det nya året
På menyn denna kvällen är en trevlig sammansatt meny med smaker från skafferiets egna skörd och relationsmat från våra matvänner
Detta till priset av 950:- pp
pris inkl dryckespaket 1665.-
Själklart finns våra goda alkoholfria drycker också
Varmt välkomna
BOKA HÄR
JANUARI 2026
Info kommer.
FEBRUARI 2026
Info kommer.
MARS 2026
Info kommer.
APRIL 2026
Info kommer.
MAJ 2026
Info kommer.
JUNI 2026
Info kommer.
JULI 2026
Info kommer.
AUGUSTI 2026
Info kommer.
SEPTEMBER 2026
Info kommer.
OKTOBER 2026
Info kommer.
NOVEMBER 2026
Info kommer.
DECEMBER 2026
Info kommer.