Kurser
Mathantverk med smaker från fjäll, skog och sjö
Surdegskurs för hemmabagare
31 mars & 1 april
Surdegskurs för hemmabagare med Julia från Cafe Torget i Åre.
Julia är den fjällglada bagaren som startade ett eget bageri, för just då, arbetade inget bageri i Åredalen med de frågor hon brann för. Julia tror att vi kan äta oss till en bättre värld. Vad vi väljer att äta, gör stor skillnad, det är själva baktanken. Fokus har alltid varit på de bästa råvarorna, de godaste, som nästan uteslutande är ekologiska. Hon fascineras av kulturspannmål och är övertygad om att rätt kanelbulle är bättre, nyttigare och mer hälsosam än nästan all annan mat vi äter.
Sedan 2013 driver Julia Pearson Café Torget, ett bageri, café och tårtverkstad tillsammans med Emelie Jonsson ett stenkast från torget i Åre.
Lördag kl 8-14
Smaka mjöl
Smaka surdeg
Baka med rågsurdeg
Baka med vetesurdeg - knåda
Baka med vetesurdeg - knådfri
Baka bullar
Baka croissanter
Deltagare 10 st
Pris: 1250kr inkl moms/pers.
Kontakta oss så berättar vi mer.
För bokningar och frågor, kontakta oss på:
Telefon: +46 (0)703 220 818
E-post: info@flamman.nu