Gästande kockar

Mathantverk med smaker från fjäll, skog och sjö

Selin Kiazim och Stephanie de Goeijen



Selin väljer råvaror från vårt skafferi och tillsammans kokar vi i alla grytor. Stephanie kommer finnas med i matsalen och kan berätta allt om maten och drycker där till!
Det kommer att finnas några förrätter, några varmrätter och något gott efter att välja på.

Sedan deras förra besök hos i fjol har Selin öppnat ännu en restaurant i London med namnet Kyseri
Kolla in deras hemsida för mer info www.oklava.co.uk och www.kyseri.co.uk



Selin Kiazim found a love of cooking at an early age and draws inspiration from her Turkish-Cypriot heritage. She is passionate about communal eating and encouraging food discussions at the table. She is a finalist in the 2017 series of Great British Menu.
Selin worked for acclaimed chef Peter Gordon at The Providores in Marylebone. She later became head chef at Kopapa in Covent Garden before taking up residency at Trip Kitchen in Haggerston.

12-13 april, kom förbi på en bit mat eller bara något gott att dricka. Vi lovar god vällagad mat och trevligt sällskap. Öppet från kl 16 fredag och lördag.
Ingen förbokning, bara att komma! Detta vill ni inte missa!
Varmt välkomna!

Kontakta oss så berättar vi mer.

För bokningar och frågor, kontakta oss på:
Telefon: +46 (0)703 220 818
E-post: info@flamman.nu